maandag 28 april 2014

Geleide Meditatie: Vloedgolven van Licht/Liefde

Titel    :           Vloedgolven van Licht/Liefde
Doel    :           Schoonspoelen van je lichaam (met of zonder Aartsengelen)
Bron    :           Gaia, Aartsengelen Michaël en Gabrielle
Blog    :           Hart 4 hart netwerk
Datum :           8 april 2014

Inleiding:
Onopgeloste zaken, zorgen, en angst kunnen je energiestromen in je lichaam blokkeren. Geblokkeerde energiestromen kunnen ziekte, moeheid en stress veroorzaken. Deze blokkades kunnen vrij hardnekkig zijn en voorkomen dat je liefde en geluk gaat ervaren. Je lichaam zit als het ware vol met rommel en wil je liefde binnen laten komen zal er eerst plaats gemaakt moeten worden.
Daar gaat deze geleide meditatie over. Moeder Aarde (Gaia) en de Goddelijke Moeder spoelen je lichaam schoon met Licht/Liefde en maken zo plaats voor het enige dat er is in het Universum en dat is Liefde. Zij doen dit met liefde als jij je hiervoor open stelt. Liefde of Licht is de hoogste vorm van energie waaruit alles in het universum is opgebouwd.


Deze meditatie kan als heftig worden ervaren, in die zin dat het veel vastzittende, geblokkeerde energie (ziekte, pijn, blokkades, vastzittende gedachtes, vast zittende emoties) losmaakt. Daardoor kan er na de meditatie moeheid ontstaan. Geef dan daar aan toe het is onderdeel van de heling. Drink veel water en geef toe waar je lichaam op dat moment naar verlangt. Wat het ook is.

Ik heb twee versies ingesproken. Een versie zonder begeleiding van Aartsengelen Michaël en Gabrielle en een versie met begeleiding van Aartsengelen voor mensen die deze meditatie liever met begeleiding doen.

Weet dat je altijd begeleid en beschermd wordt, maar als je je fijner voelt om het te vragen zullen de Aartsengelen met liefde en plezier bij je zijn.

De Goddelijke Moeder stuurt jou de golven van Licht/Liefde en samen met de ondersteuning van Gaia onderga je het schoonspoelen.

Geleide meditatie:
Video door laten lopen voor geleide meditatie

Met begeleiding van Aartsengelen


Video door laten lopen voor geleide meditatie

Zonder begeleiding van Aartsengelen


Geleide meditatie Vloedgolven van Licht/Liefde met begeleiding van Aartsengelen Gabrielle en Michaël

Ik ben geïnspireerd en begeleid door Gaia en de Aartsengelen Gabrielle en Michaël



Bron muziek:


Geluiden:

Afternoon on the Prairie
Afternoon at the Beach
Seagulls on the Shore
Waves crashing on the Rocks below

Hot afternoon Sun on the Plains

Geleide Meditatie: Genezend water

Titel     :             Genezend water
Doel    :              Creëren en activeren van genezende energie in water voor heling

Bron    :              Eigen inspiratie bekrachtigd door Aartsengel Raphael en Meester Saint Germain
Blog    :              Hart 4 hart netwerk
Datum :              5 februari 2014

Inleiding:
Wij, Aartsengel Raphael en Meester Saint Germain bekrachtigen de volgende meditatie voor het creëren en activeren van genezende energie in water voor je eigen heling.

Middels het krachtige universele creatieproces van gedachte, gevoel, woord en daad wil ik jou een methode geven zodat je zelf, vanuit je eigen kracht, je heling in kunt zetten.

Heb je medicijnen blijf die dan gebruiken totdat je arts je, na een bezoek, heeft voorgeschreven te veranderen van recept.

Deze methode heeft mij zeer effectief geholpen bij plotseling opkomende hoofdpijn en hoofdpijn bij het opstaan in de ochtend.

Wat je er voor nodig hebt is een glas zuiver water, geloof dat dit werkt, dankbaarheid tonen voor je zelf en de kracht van de natuur, jou eigen natuur en doorzettingsvermogen. De liefdevolle wil om je zelf te genezen.

Je denken, je hoofd, zal je uitdagen dat dit niet gaat werken, …… geloof in je eigen kracht, wees daar dankbaar voor en zet door.  Toon een liefdevolle wil om je zelf te genezen en zet dan door.

Een liefdevolle wil komt vanuit je hart en is de stille kracht achter je doorzettingsvermogen.

Forceren en verzet hebben geen zin daarmee blokkeer je de energie alleen maar meer.

Laat tijdens het helen de energie, de pijn, het ongemak naar boven komen en laat het vrij. Laat het gaan zonder oordeel, kijk ernaar en voel het wegvloeien.

Kijk er naar alsof het niet van jou is maar dat het toch ergens uit je lichaam komt. Het moet er uit, het wil er uit


Geleide meditatie:

















Meditatie voor het creëren en activeren van genezende energie in water voor je eigen heling




Bron muziek: